Tri prometne nesreće u protekla 24 sata. Dvije osobe ozlijeđene

Svim prometnim nesrećama kumovao je alkohol

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je o tri prometne nesreće koje su se dogodile na njezinom području unazad 24 sata.

Na križanju Moslavačke i Sisačke ulice u Popovači, 56-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom pod vidnim utjecajem alkohola, udario je u rubnjak te prešao preko njega pri čemu je došlo do pucanja kotača. Ozlijeđenih nije bilo, a vozač je do otrježnjenja smješten u posebne prostorije nadležne policijske postaje.

Nadalje, u Aleji Vukovara u Kutini, 64-godišnjak koji je upravljao pod utjecajem od 2,36 promila alkohola u krvi, sletio je izvan kolnika, udario u betonski most te se vozilo prevrnulo na krov. Pritom je zadobio lake tjelesne ozljede, a slijedi mu optužni prijedlog.

Naposljetku, u Ulici Josipa Jurja Strossmayera u Sisku, 44-godišnjak je upravljao osobnim vozilom pod utjecajem od 2 promila alkohola u krvi, zbog čega je prešao u suprotnu traku i udario u teretno vozilo. Potom se nastavio kretati te je naletio u drugo osobno vozilo, nakon čega je odbačen u kanal gdje je udario u metalni stup rasvjete. Vozač je zadobio lake tjelesne ozljede te je zadržan do otrježnjenja, a slijedi mu optužni prijedlog.