Liječnici se bore za njen život

Teška prometna nesreća u Velikom Svinjičkom, 20-godišnja djevojka teško ozlijeđena u sudaru s teretnjakom

30-godišnji vozač i njegova suvozačica prevezeni su u bolnicu
PXL_091222_1295-1280×842.jpgJurica Galoic/PIXSELL

Teške tjelesne ozljede opasne za život zadobila je 20-godišnja suvozačica, a teške tjelesne ozljede 30-godišnji vozač u subotu popodne kod Siska gdje je, vozeći neprilagođenom brzinom, automobilom prešao u suprotnu traku i udario u teretnjak. Teška nesreća dogodila se jučer oko 16.30 u mjestu Veliko Svinjičko na sisačkom području, izvijestila je sisačka policija .

Upravljajući automobilom sisačkih registracija u kojem se nalazila i 20-godišnja putnica, 30-godišnjak je zbog neprilagođene brzine prešao na suprotnu prometnu traku i udario u teretni automobil sisačkih registracija kojim je upravljao 51-godišnjak. Zbog zadobivenih ozljeda, 30-godišnji vozač i 20-godišnja putnica, koji nisu koristili sigurnosni pojas, prevezeni su u sisačku Opću bolnicu. Vozaču su utvrđene teške tjelesne ozljede, a putnici teške tjelesne ozljede opasne za život, dok je 51-godišnjak lakše ozlijeđen.

Protiv 30-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu bit će podnijeta kaznena prijava zbog izazivanje prometne nesreće u cestovnom prometu, izvijestila je policija.

 

Crna kronika
Sisak