Otvoren prostor Društva Naša djeca Petrinja

68c48be0a8c8bc97826272a43d32f2d20afe4cef

Na Trgu narodnih učitelja u Petrinji, Darinko Dumbović, gradonačelnik Grada Petrinje, zajedno sa svojom zamjenicom Viktorijom Kaleb, svečano je otvorio prostor Društva Naša djeca Petrinja.

-Kad pogledamo ove naše klince mislim da ništa ljepše na svijetu nema nego ih vidjeti nasmijane i radosne, kako uživaju u sadržajima i programima koje organizira Grad sa svojim udrugama. Ovo su lijepe stvari koje treba poticati i koje treba držati jako blizu svoga srca, osjećaja ali i svih onih vrijednosti koje moramo izgraditi kao jedno civilizirano društvo. Grad Petrinja u svojoj strategiji ima ono što je najvažnije – da su mu djeca na prvom mjestu i kao gradonačelnik zalagao sam se za to da postanemo Grad prijatelj djece, nije bilo lako, to je jedna priča koja je izuzetno zahtjevna, to je formular koji nije „mrtvo slovo na papiru“. Želim svima a najviše našoj djeci da uživaju s vama, čestitam vam na trudu i mislim da smo bili dobar partner i da možemo biti još bolji. Zahvaljujem se svima onima koji su dali svoj doprinos da uđete u jedan mali, skromni prostor i da budete jedna sadržajna priča– rekao je gradonačelnik te na kraju dodao kako će Grad Petrinja raditi na tome da Društvo Naša djeca Petrinja dobije svoje prostorije, u vlasništvu Grada, te da očekuje od ministarstva države imovine da se uskoro riješi vlasništvo gimnastičke dvorane.

Martina Boltužić Dževerlija, predsjednica Društva Naša djeca Petrinja, ovom prigodom je istaknula: “Hvala što ste došli danas ovdje da zajednički obilježimo otvorenje prostora Društva Naša djeca Petrinja koji smo dugo očekivali i koji predstavlja zapravo prostor u kojem ćemo zajedno raditi na lijepim aktivnostima, stvarati radosne trenutke i uživati u zajedničkom druženju.“

Grad
Hrvatska
Ostalo
Petrinja
Sisačko-moslavačka županija