Veliki jubilej

ŠNK Ekonomik proslavio 60 godina postojanja

Tom prilikom odigrana je prijateljska utakmica s HNŠK Segesta iz Siska
snkekonomik

ŠNK Ekonomik iz Donje Vlahiničke proslavio je 60. obljetnicu postojanja. Tom prigodom pripremio je bogat program te je odigrao prijateljsku utakmicu s HNŠK Segesta iz Siska.

Ovaj događaj bio je i prilika da se podsjeti kako je ovaj seoski klub 1963. godine započeo rad pod nazivom Polet, a od 1975. godine nosi današnje ime Ekonomik.

Vodstvo Ekonomika 2019. godine započelo je s ciklusom radova na uređenju igrališta i sportskog objekta te danas ovaj nogometni klub slovi za jednim od onih koji pružaju vrhunske uvjete treniranja i samog natjecanja. Klub danas broji 80-ak članova i ima aktivan pogon seniora koji se natječe u 2. ŽNL, a uz njih, djeluje i pogon pionira.

Ovom sportskom spektaklu nazočili su brojni navijači i ljubitelji nogometa, među kojima i predstavnici Grada Popovače, gradonačelnik Josip Mišković, njegov zamjenik i predsjednik gradske Zajednice sportskih udruga Lovro Miklaužić te predsjednik Gradskog vijeća Saša Jagarčec. Pozdravnu riječ okupljenima je uputio predsjednik ŠNK Ekonomik Mijo Fofić.

Popovača
Sport