Pobjednički niz se nastavlja

Siščani osvojili Kup grada Vrbovca u streljaštvu

Pojedinačno su članovi kluba uzeli čak pet od mogućih šest medalja
20. KUP grada Vrbovca

U Vrbovcu je u nedjelju održan Kup grada u streljaštvu serijskom zračnom puškom. Streljački klub HVIDR-a Sisak predstavljalo je osam natjecatelja u raznim starosnim kategorijama, dok su članovi ekipe bili Tea Ilijević, Zoja Šaban i Marko Dragosavac.

Ekipa je u potpunosti ispunila očekivanja i s 573 kruga pobijedila. Recimo samo da je razlika pred drugoplasiranima bila čak 19 krugova.

Pojedinačno su članovi kluba uzeli čak pet od mogućih šest medalja. U ženskoj kategoriji Tea Ilijević s nevjerojatnih 196 krugova uzima zlatnu medalju. Sa 191 krugom Zoja Šaban osvaja srebrnu, dok njena sestra Franka osvaja broncu sa 185 krugova. I četvrto mjesto otišlo je u Sisak koje je zauzela Barbara Brnad sa 181 krugom. Jedino je Lorena Kušan imala loš dan i završila na 7. mjestu.

Muško zlato uzeo je najiskusniji Tihomir Ilijević sa 190 krugova i time zaokružio obiteljski dan. Tek dva kruga manje pogodio je Siniša Lovrenović, a Marko Dragosavac ostao je bez bronce za jedan krug te je kao i Barbara osvojio 4. mjesto.

– Bili smo doista uspješni na ovom natjecanju. Sezona za većinu lagano završava i većina će na odmor. Jedino će još Tea Ilijević nastupati u gađanju malokalibarskom standard puškom, poručili su iz kluba.

Sisak
Sport