Prva pobjeda Hrvatske na Socca Svjetskom prvenstvu

Hrvatski malonogometaši napokon su pokazali svoje pravo lice na Socca Svjetskom prvenstvu u malom nogometu u Rethymnu na Kreti. Nakon dvije blijede partije protiv Turske i Brazila, sinoć smo napokon gledali pravo lice Hrvatske.

Za prvo slavlje na Svjetskom prvenstvu s 5:0 je poražena Kolumbija, a strijelci za Hrvatsku bili su; Filip Vojnović, Dominik Zeko, Marin Ležaić te Dino Škribola koji je bio dvostruki strijelac.

-Danas smo dali svoj maksimum, stvarno smo se nabrijali, ovo nam je bila jedina opcija za proći u osminu finala. Mislim da smo opravdali očekivanja svih navijača. Hvala svima koji su bili uz nas na tribinama, meni osobno puno znači kada dođem u drugu državu i vidim navijače da nas bodre, hvala im na tome- riječi su dvostrukog strijelca Dina Škibole koji je po završetku utakmice proslavio rođendan.

Ovom pobjedom Hrvatskoj su se šanse za prolaz u osminu finala uvelike povećale. Nažalost, naši reprezentativci ne ovise sami o sebi već danas moraju čekati rasplet utakmice Kolumbija – Turska. Zbog odlične gol razlike nakon jučerašnje utakmice, izabranici Dina Kovača imaju se pravo nadati da će u petak igrati u osmini finala.