Proizvodi hrvatskog sela: 60 izlagača nudi najbolje domaće delicije

selo

U Pučkome otvorenom učilištu zagrebački gradonačelnik Milan Bandić otvorio je trodnevni 18. sajam Proizvodi hrvatskog sela, promotivno-prodajnu manifestaciju koja se pod pokroviteljstvom Grada Zagreba, a u organizaciji tvrtke Agrarno savjetovanje d.o.o. održava do nedjelje, 31. ožujka

-Drago mi je da smo danas tu, sad već na punoljetnom sajmu Proizvodi hrvatskog sela. Zahvaljujem organizatoru, profesoru Damiru Kovačiću te svim izlagačima iz cijele Republike Hrvatske i želim da do nedjelje prodate sve što imate- istaknuo je gradonačelnik.

Sajam je kao i prethodnih godina ostao vjeran svomu osnovnom cilju – promociji proizvoda hrvatskog sela.

-Želimo pomoći građanima Zagreba da nađu i dođu do proizvoda kojih nema na policama supermarketa- rekao je Damir Kovačić, naglasivši kako poljoprivredni proizvođači koji sudjeluju na sajmu uglavnom dolaze iz sjeverozapadnog dijela Hrvatske, a posjetiteljima nude gotovo sve delicije koje se proizvode u hrvatskim selima.

-Svim izlagačima ovogodišnjeg Sajma želim dobru prodaju, kupcima da opskrbe stol za nadolazeći Uskrs, a svima ostalima da se dobro zabave- poručio je Kovačić.

Na sajmu najbolje domaće delicije nudi 60 izlagača ponajprije radi promocije i prodaje proizvoda hrvatskog sela.

Aktualno
Hrvatska
Regija