Pijan udario u ogradu i pobjegao, za vrijeme postupanja vrijeđao policajce

Zaradio je 30 dana zatvora, 620 eura kazne te zabranu upravljanja od mjesec dana

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je o prometnoj nesreći s materijalnom štetom koja se dogodila na području Kutine.

U Ulici Stjepana Radića, 35-godišnjak je vožnjom unatrag udario u metalnu ogradu i pobjegao s mjesta prometne nesreće. Naknadno je pronađen te mu je utvrđena koncentracija od 1,35 promila alkohola u krvi, a za vrijeme postupanja vrijeđao je i omalovažavao policijske službenike. Vozač je zadržan do otrježnjenja, a potom i doveden pred nadležni općinski sud koji ga je kaznio iznosom od 620 eura, zabranom upravljanja od mjesec dana te zatvorom u trajanju od 30 dana, uvjetno na jednu godinu.

Policija je, također izvijestila o prometnoj nesreći, ovoga puta s ozlijeđenim osobama, koja se dogodila na području Repušnice. U Ulici Ljudevita Gaja, 53-godišnjak koji je vozio pod utjecajem od 2,69 promila alkohola u krvi i bez položenog vozačkog ispita, automobilom je zahvatio bankinu te udario u metalnu odbojnu ogradu. Vozač je lakše ozlijeđen, a slijedi mu optužni prijedlog.

Optužni prijedlog slijedi i 69-godišnjaku koji je u mjestu Greda, pod utjecajem od 1,69 promila alkohola u krvi, vozilom sletio u odvodni kanal.

Naposljetku, policija je iz prometa izdvojila 47-godišnjaka koji je Ulicom žrtava domovinskog rata u Glini, vozio bicikl pod utjecajem od 2,07 promila alkohola u krvi. Biciklist je zadržan do otrježnjenja, a izdano mu je izvješće o počinjenom prekršaju.

Crna kronika
Grad
Hrvatska
Kutina
Sisačko-moslavačka županija
Sisak