Od profesora, preko umjetnika do sportaša – ovo su najistaknutiji građani Siska u 2019. godini

U Gradskoj upravi održan je prijem sugrađana koji su se istaknuli svojim rezultatima i djelima

Tradicionalno krajem godine, u sisačkoj Gradskoj upravi održan je prijem sugrađana koji su se istaknuli svojim rezultatima i djelima.

Tako je ove godine ta počasna titula pripala profesoru matematike Draganu Milojeviću, triatlonki i IronLady Mariji Šoštarić, direktoru Auto prometa Darku Majiću, koordinatorici volontera Jeleni Lučan, učeniku Glazbene škole Frana Lhotke Marijanu Židanu, učiteljici i mentorici Refiki Omerčehajić, vozaču autobusa Matiji Markuzu, kuglačici Sari Pejak, volonteru Ivanu Bunjevcu, umirovljeniku i glumcu amateru Janku Mitru, vlasniku OPG-a Mariju Ivanišu, darivatelju krvi Slavku Bulatu, magistri metalurgije Barbari Tubić te plesačici i balerini Tei Turkalj.

– Sisak je izniman grad s iznimnim ljudima na što sam izuzetno ponosna. Zahvaljujem vam na svemu što ste učinili za sebe, ali i za svoj Grad, jer svojim uspjehom širite i uspjeh Grada Siska. Nadam se da će te svojim primjerom inspirirati i ostale sugrađane, poručila je gradonačelnica Kristina Ikić Baniček te svima čestitala Božić i poželjela uspješnu 2020. godinu.

Događanja
Grad
Hrvatska
Sisačko-moslavačka županija
Sisak