NOVSKA: Drvni centar započeo s radom u Paklenici

Rad Drvnog centra najviše se oslanja na ponovnu uporabu drveta, odnosno restauriranje, tapeciranje i renovaciju starih proizvoda od drveta
drvni centar novska

Drvni centar čiji je osnivač Udruga mladih Novska, a koji djeluje na principu društvenog poduzetništva, započeo je s radom.

Rad Drvnog centra najviše se oslanja na ponovnu uporabu drveta, odnosno restauriranje, tapeciranje i renovaciju starih proizvoda od drveta poput stolova, stolica, ormara i kreveta kojima bi dobro došlo osvježenje u vidu brušenja, lakiranja, sitnih popravaka i bojanja.

Inače, društveno poduzeće Drvni centar uspostavljeno je kroz projekt “proBUDI VJEŠTinu” kojemu je cilj pridonijeti razvoju društvenog poduzetništva na području Sisačko-moslavačke županije kroz uspostavu centra za ponovnu uporabu drveta.

Ako posjedujete stari komad namještaja, potrganu stolicu, oguljeni krevet ili komodu, javite se na broj telefona 091 529 9141, na Facebook stranicu Probudi vještinu ili na mail [email protected] i donesite svoj namještaj u Drvni centar na adresi Paklenica 123 kako bi ga vrijedni zaposlenici obukli u novo ruho.

Gospodarstvo
Grad
Hrvatska
Novska
Sisačko-moslavačka županija