NAJBOLJI MALONOGOMETAŠI STIŽU NA KEGLIĆ – Uskoro kreće završnica Socca Prvenstva Hrvatske

Na zagrebačkom Kegliću 29. i 30. lipnja premijerno se održava završnica Socca Prvenstva Hrvatske u malome nogometu. Na Kegliću, na koji je za ovu priliku postavljena i umjetna trava te golovi veličine četiri metra, tako će zaigrati momčadi koje dolaze iz svih krajeva Hrvatske.

Mnogi turniri i lige u Hrvatskoj koji su se našli pod okriljem hrvatskog malonogometnog socca Saveza iznjedrili su najbolje momčadi. Upravo one svoje će umijeće imati prilike pokazati na kultnom malonogometnom terenu zagrebačkog Keglića, a oni najuspješniji osigurat će ulaznicu za Ligu Prvaka koja se ove godine održava u Mariboru.

Završnicu na Kegliću pomno će pratiti i izbornik hrvatske malonogometne reprezentacije Dino Kovač, koji još traži konačan sastav za Kretu. Neće stoga čuditi ako se veliki broj igrača s Keglića nađe u redovima hrvatske reprezentacije koja će ove godine nastupiti na Socca Svjetskom malonogometnom prvenstvu u Grčkoj sredinom desetoga mjeseca.

Veseli i činjenica kako će se povratak malog nogometa na kultni Keglić moći pratiti i u izravnom prijenosu u programu Hrvatske nogometne televizije.

Aktualno
Hrvatska
Sport