Malonogometni spektakl na Gripama u znaku Tennisa

Momčad Tennisa po prvi je put osvojila memorijalni malonogometni turnir “Četiri kafića” na splitskim Gripama! Kao i uvijek do sada, turnir je bio humanitarnog karaktera, te je sav prihod namijenjen centru za rehabilitaciju “Mir”u Rudinama.

Tennis je u finalu svladao branitelje naslova, momčad Kaurija sa 2:1. Strijelci za pobjedničku momčad bili su Čurjurić i Tešija, dok je za Kauri zabio Pašalić. Tennis je do finala stigao pobijedivši nakon udaraca sa sedam metara Camela, dok je Kauri u drugom polufinalu svladao Vanillu sa 6:5. Najbolji vratar turnira bio je Davor Matijaš, najbolji strijelac, s tri postignuta pogotka Ivan Ćurjurić, dok je za najboljeg igrača turnira proglašen Filip Bradarić.

Za pobjedničku momčad Tennisa pod vodstvom Zorana Vulića igrali su; Balić, Matijaš, Musa, Ćurjurić, Lendrić, Bubalo, Ćurić, Čirjak, Flavio Beck, Tešija, Skorup, Jakić, Ćepo i Bručić.

Kao i prijašnjih godina na turniru su nastupila i brojna poznata imena; Ježina, Pokrivač, F. Bradarić, Caktaš, Pašalić, A. Erceg, Pletikosa, Kukoč, T. Erceg, Kranjčar, Mornar, Džoni, M. Bilić, Perišić, Vukušić, Tomasov, Livaja…