Zajedničko planiranje proračuna

KUTINA: Uredi grad po svojoj mjeri za 200.000 eura

Grad Kutina poziva građane da dostave svoje prijedloge za uređenjem grada
grad kutinaGrad Kutina

Grad Kutina provod projekt Zajedničko planiranje proračuna te poziva građane da dostave svoje prijedloge za uređenjem grada, odnosno primjere malih komunalnih akcija u visini do 200.000 eura za koje bi željeli da se u što kraćem roku realiziraju na području grada.

Građani mogu predlagati uređivanje i održavanje manjih objekata komunalne infrastrukture i manjih javnih objekata kojima se poboljšava komunalni standard građana na području mjesnog odbora, a koji nisu obuhvaćeni drugim programom, npr. manji dijelovi mjesne mreže za priključke; zelene površine, parkovi i dječja igrališta; putovi, sporedne ceste i nogostupi; kulturni, sportski i drugi javni objekti.

Kod prijave komunalne akcije dovoljno je opisati što bi se trebalo napraviti i gdje (što preciznija lokacija), uz obrazloženje zbog čega to smatrate važnim za područje vašeg mjesnog odbora ili dijela mjesnog odbora i prijedlog poslati na [email protected] ili dostaviti osobno/poštom na adresu Trg kralja Tomislava 12, Kutina najkasnije do 15. lipnja.

Predstavljanje spomenutog projekta bit će 18. svibnja s početkom u 18 sati u Poduzetničkom inkubatoru Kutina, Hrvatskih branitelja 2, Kutina nakon čega će se zaprimati prijedlozi građana.

Nakon isteka roka dostave prijedloga, javno će se odlučivati o zaprimljenim prijedlozima te će se pratiti realizacija spomenutoga.

Kutina
Politika