Druženje na prvom mjestu

Kutina ugostila Susret invalida rada

Sudionici Susreta invalida rada okušali su se u nekoliko sportskih disciplina te su nastavili druženje u prostorijama društvenog doma
6

Zamjenik župana Mihael Jurić otvorio je u Kutini XIV. susret invalida rada – osoba s invaliditetom RH i starijih osoba „Kutina 2023.“. Zamjenik je tom prilikom sve sudionike pozdravio u ime župana Ivana Celjaka i poželio im puno uspjeha u današnjem natjecanju.

-Sisačko-moslavačka županija poklanja veliku pažnju podizanju kvalitete života osoba s invaliditetom kroz svoje programe, ali i kroz sufinanciranje programa udruga- istaknuo je Jurić.

Podsjetio je također kako je trenutno najznačajniji projekt Županije na području Kutine skorašnje otvorenje Doma za starije osobe koji su Moslavci čekali godinama, ali i najavio kako je Sisačko-moslavačka županija pokrenula projekt izgradnje županijskog naselja u Kutini u sklopu kojeg će biti izgrađeno 25 kuća po uzoru na naselja u Sisku, Petrinji i Glini.

Članovima udruga puno uspjeha poželjeli su i gradonačelnik Kutine Zlatko Babić te predsjednik Udruge invalida rada Kutina Božidar Cesar.

Sudionici Susreta invalida rada okušali su se u nekoliko sportskih disciplina te su nastavili druženje u prostorijama društvenog doma.

Događanja
Kutina