U konkurenciji osam udruga

HVIDR-a Sisak ukupni pobjednik ovogodišnjih sportskih igara hrvatskih ratnih vojnih invalida

U Topuskom su održane 27. sportske igre hrvatskih ratnih vojnih invalida
DSC_8677

Župan Ivan Celjak u Topuskom je svečano otvorio 27. sportske igre HRVI, koje je po 27. puta organizirala Zajednica udruga hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije.

Prije otvaranja igara, župan Celjak je s načelnikom Općine Topusko Ivicom Kuzmićem i sudionicima sportskih igara i predstavnicima braniteljskih udruga odao počast poginulim hrvatskim braniteljima paljenjem svijeća kod spomenika ispred zgrade Općine Topusko.

Igre su ove godine okupile oko 150 sudionika, iz 8 udruga, koji su se natjecali u šahu, streljaštvu, visećoj kuglani, elektronskom pikadu, kuglanju, ribolovu, boćanju i stolnom tenisu. Nakon sportskog i fer natjecanja ratnih prijatelja, najviše je bodova i prijelazni pehar ukupnog pobjednika osvojila HVIDR-a Sisak.

U Topuskom je održana i izvještajna sjednica skupštine Zajednice udruge hrvatskih vojnih invalida Domovinskog rata Sisačko-moslavačke županije. Sjednici, koja je održana pod predsjedanjem Marka Klasana, kao i podjeli pehara i medalja, nazočila je pročelnica županijskog Upravnog odjela za zdravstvo, socijalnu skrb i hrvatske branitelje, Alenka Ljubešić.

Događanja
Topusko