Hrvatska u posljednjem kolu lovi osminu finala

Hrvatska je u drugoj utakmici na Svjetskom malonogometnom prvenstvu na otoku Kreti doživjeli minimalan poraz od Brazila te je tako zakomplicirala svoju situaciju u daljnjem natjecanju. Susret nije mogao gore početi za naše reprezentativce. Svega dvadesetak sekundi bilo je dovoljno da Brazilci zatresu hrvatsku mrežu. Strijelac pogotka bio je Hudson Teixeira.

Iako šokirana zbog brzog primljenog gola Hrvatska je u nastavku utakmice imala brojne prilike da dođe do izjednačenja.

– Loše smo ušli u utakmicu. Brazil je brzo poveo, a nakon toga su se povukli. Mi smo imali par izglednih šansi, ali nismo zabili. Brazil po meni nije bio ništa posebno. Odigrali su solidnu utakmicu, ali mislim da su ipak nezasluženo pobijedili. Moramo se sada vaditi na Kolumbiji. Nadam se da ćemo pobijediti i proći grupu, rekao je nakon utakmice kapetan hrvatske reprezentacije Marko Pavlović.

Hrvatska sada mora pratiti druge utakmice u skupini B na Socca SP u malom nogometu. Najprije će u utorak odigrati prijateljski susret protiv Moldavije, a onda ih u srijedu u 23,00 sata po lokalnom vremenu očekuje možebitna utakmica odluke, ona protiv Kolumbije.