HDZ predao listu za europske izbore

Zagreb: Članovi HDZ-a predali DIP-u kandidacijske liste za EU parlament08.04.2019., Zagreb - Predstavnici HDZ-a predvodjeni Andrejom Plenkovicem predali su u Saboru Drzavnom izbornom povjerenstvu kandidacijske liste za izbor clanova u Europski parlament. Photo: Patrik Macek/PIXSELL

Predvođeni predsjednikom stranke i nositeljem liste za izbore za Europski parlament, HDZ je jutros predao DIP-u svoju listu.

-HDZ je odabrao kvalitetnu, snažnu listu kandidatkinja i kandidata. Naša lista s programom Hrvatska za generacije predstavlja jamstvo hrvatskim biračima da će svi koji s nje budu izabrani u Europski parlament jako dobro artikulirati i znati štititi hrvatske nacionalne interese. Nadamo se pobjedi, očekujemo veliku potporu članova, simpatizera i birača. Naši kandidati izvrstan su spoj iskustva, znanja, mladosti- kazao je premijer i predsjednik HDZ-a Andrej Plenković.

Uz nositelja liste Karla Resslera, na HDZ-ovoj listi još su; Dubravka Šuica, Tomislav Sokol, Željana Zovko, Sunčana Glavak, Marijana Balić, Goran Pauk, Nikolina Brnjac, Stjepan Ribić, Domagoj Marojević, Danijel Marušić i Stjepan Adanić.

Aktualno
Hrvatska
Politika