Grad Petrinja predstavio Procjenu posrednih i neposrednih šteta od potresa i potreba sveobuhvatne obnove

Radi se o dokumentu  koji osim strateških smjernica za obnovu sadrži i razvojne odrednice te može poslužiti kao programiranje razvoja i privlačenje investitora koji će osigurati radna mjesta
petrinja potresNikola Čutuk/PIXSELL

Vezano za e-savjetovanja kojeg je otvorilo Ministarstvo regionalnog razvoja i fondova Europske unije na temu Nacrt prijedloga Programa društvene i gospodarske revitalizacije potpomognutih područja Sisačko-moslavačke županije pogođenih potresom, (više o tome možete pročitati OVDJE),  Grad Petrinja daje na uvid dokument Procjena posrednih i neposrednih šteta od potresa i potreba sveobuhvatne obnove koji može biti koristan u razmatranju navedene teme.

Dokument je izradila tvrtka T&MC Group u travnju 2021. godine, a cijena izrade je 81.250 kuna. Radi se o dokumentu  koji osim strateških smjernica za obnovu sadrži i razvojne odrednice te može poslužiti kao programiranje razvoja i privlačenje investitora koji će osigurati radna mjesta.

Dakle, iz ovog dokumenta se može derivirati strateški plan razvoja Petrinje do 2027. godine i katalog odgovarajućih razvojnih projekata, a možete ga pročitati OVDJE.

Grad
Hrvatska
Ostalo
Petrinja
Sisačko-moslavačka županija