FOTO: Valentina i Domagoj Pereglin sezonu okrunili osvajanjem Kristalnih globusa

Finale Svjetskog kupa u samostrelu, koje je održano u Dubravi završilo je na najbolji mogući način. Domaće uzdanice, Valentina i Domagoj Pereglin pred svojim su navijačima potvrdili svjetski primat u samostrelu osvojivši male, ali i velike Kristalne globuse
78111434_499073307374515_1410550539422269440_n

Finale Svjetskog kupa u samostrelu, koje je održano u Dubravi završilo je na najbolji mogući način. Domaće uzdanice, Valentina i Domagoj Pereglin pred svojim su navijačima potvrdili svjetski primat u samostrelu osvojivši male, ali i velike Kristalne globuse, čime su sezonu zaključili na najljepši mogući način.

U finalnim mečevima Finala Svjetskog kupa u disciplini Field samostrela koje je održano u Školsko-sportskoj dvorani u Dubravi Valentina je u polufinalu pobijedila Ruskinju Lolitu Kočetovu, a u finalu reprezentativnu kolegicu Mihaelu Oborovečki iz SD Velikog Trgovišća s 5-1. Bronca je pripala Ruskinji Loliia Kočetovoj.

Domagoj Pereglin je u polufinalu s 4-0 bio bolji od klupskog kolege Olivera Morfadina, dok je u finalu sa 6:2 pobijedio Rusa Artema Popova. Broncu je pobijedivši Olivera Morfardina, osvojio Josip Novosel.

Nakon što su im u dvorani dodijeljeni mali Kristalni globusi za pobjede u Finalu Svjetskog kupa, na gala svečanosti u Hotelu Sport u Ivanić-Gradu, Valentina i Domagoj Pereglin primili su i velike Kristalne globuse kojima su potvrdili svjetski broj jedan.

Aktualno
Hrvatska
Sport