FOTO: AB MNK Sasina pobjednik premijernog Socca malonogometnog Prvenstva Hrvatske

Nakon dva dana sjajnih utakmica po uzavrelom suncu na legendarnom zagrebačkom Kegliću, završeno je premijerno izdanje Socca malonogometnog Prvenstva Hrvatske. Pobjedu su odnijeli igrači sastava Autoprijevoznik Blažević MNK Sasina koji su u finalu slavili nad vinkovačkom momčadi Auto servis Crnaić. Najbolji sastav osvojio je direktan plasman na ovogodišnju Ligu prvaka koja će se u rujnu održati u Mariboru.

Sasina je u finalu slavila s 4:2. Algohoul i Nimac nagovijestili su u kojem će smjeru otići utakmica, jer nakon 16. minuta igre zagrebački je sastav imao vodstvo od 2:0. Raguž je pogotkom donio nadu Vinkovčanima uoči nastavka drugog dijela, kojeg pogotkom otvara Sasina za koju je strijelac bio Skorin. Ležaić je smanjio na 3:2, da bi Skorin svojim drugim zgoditkom riješio sve dvojbe oko pobjednika.

Treće mjesto na turniru osvojila je momčad Team 10 koja je bila predvođena Ivanom Rančićem, kapetanom hrvatske reprezentacije s lanjskog Socca SP u malom nogometu. Oni su u borbi za broncu svladali CBS Dentum s 4:3.

Najbolji pojedinci završnice bili su; igrač Karlo Stojić, strijelac Marin Ležaić te vratar Franjo Berišić.

FOTO: Vedran Tolić

Aktualno
Hrvatska
Sport