Ericsson Nikola Tesla od sutra nastavlja s normalnim radom

Kompanija Ericsson Nikola Tesla objavila je kako će od sutra nastaviti normalno s radom, nakon što su njezini zaposlenici dva dana radili od kuće.

– Ericsson Nikola Tesla od sutra, 28. veljače, nakon dva dana rada od kuće, nastavlja raditi na svim svojim lokacijama. U međuvremenu ovlaštene stručne službe provode dezinfekciju svih kompanijskih radnih i pratećih prostora, navode u priopćenju iz te kompanije.

Dodaju kako je njihov oboljeli zaposlenik stabilno te da se oporavlja, a ostali zaposlenici koji su s njime bili u kontaktu nalaze se u samoizolaciji, osjećaju se dobro i nemaju nikakvih simptoma bolesti.

– U samoizolaciji će ostati do 6. ožujka, sukladno nalogu epidemiološke službe Nastavnog zavoda za javno zdravstvo “dr. Andrija Štampar, ističu iz kompanije.

– Brzom reakcijom, internom i eksternom koordinacijom i komunikacijom te suradnjom sa svim nadležnim institucijama stvorili smo potrebne preduvjete za neometan i siguran rad u kompaniji. Mjere pojačanog opreza i preventivnog djelovanja ostaju i dalje na snazi, poručuju iz Ericssona.

Napominju kako su svi njihovi zaposlenici koji su putovali u inozemstvo na poslovne putove 21. i 24. veljače obuhvaćeni posebnim preventivnim mjerama.

– Za njih je organizirana kvalitetna stručna podrška iz Ericssona Nikole Tesle i lokalnih Ericssonovih kompanija u tim zemljama. Nitko od njih nema znakove bolesti, kaže se u priopćenju.