Domagoj Jakopović Ribafish posjetio Popovaču

Priznao je kako je većina njegovih prijatelja i poznanika za ovaj gradić čula samo po ustanovi u staroj zgradi iz doba Erdödyja, no, nakon boravka u Popovači, o njoj razmišlja na sasvim drugačiji način, kao turističkoj destinaciji

Domagoj Jakopović Ribafish/Instagram

Domagoj Jakopović, poznatiji u javnosti kao Ribafish, posjetio je područje Popovače.

– Ne znate gdje biste na šetnju i lagano planinarenje, pa jahanje i nakon toga na sjajnu domaću kuhinju, u lokalne vinarije s bogatom ponudom autohtonih sorti i na kraju u noćenje u vili s bazenom? Popovača ima sve to i još puno više na samo 45 minuta vožnje od metropole!, stoji u objavi na njegovom Instagram profilu.

Priznao je kako je većina njegovih prijatelja i poznanika za ovaj gradić čula samo po ustanovi u staroj zgradi iz doba Erdödyja, no, nakon boravka u Popovači, o njoj razmišlja na sasvim drugačiji način, kao turističkoj destinaciji.

– Zahvaljujući sjajnoj i neumornoj Sanji iz Trill Agencije koja je sve pokrenula i Kseniji iz TZ Grada Popovače koja nas je poput omiljene razrednice vodila posvuda okolo, proveli smo prekrasna dva dana u srcu Moslavine i prekasno shvatili da nam je to bilo – premalo. Svejedno, temelji su postavljeni, ovo je tek početak jednog divnog prijateljstva!, zaključio je Ribafish dodajući kako ih je o ljepotama i aktivnostima ovoga kraja upoznao gradonačelnik Josip Mišković.

Na njegovom Instragramu imate prilike vidjeti fotografije s lokacija koje je posjetio, a riječ je o Trijemu u centru Popovače, Kući za odmor Belajec, Vinariji i restoranu August, Jahačem Centru Moslavine Petters, Vinariji Trdenić, Seoskom turizmu Bistrički, Parku prirode Lonjsko polje, Vinariji Miklaužić, OPG RANČ te Seoskom turizmu Anica Sambolek. Kao “točku na i” Ribafish je istaknuo ljude – pristojne, nasmijane, uljudne.

Na kraju je poručio kako je tužan što zbog covida nema hrpe događanja, ali i sretan zbog otkrivenih novih mjesta i ljudi, koje će ponovno posjetiti uskoro.