DOBRA VIJEST ZA SISAČKE STUDENTE: Grad subvencionira prijevozne karte

Grad Sisak će studentima subvencionirati 25 posto troškova mjesečnih i polumjesečnih karata za prijevoz željeznicom na relaciji Sisak Caprag/Sisak-Zagreb te za prijevoz autobusom na relacijama Sisak-Zagreb, Sisak-Petrinja i Sisak-Kutina

Grad Sisak će studentima s njegovog područja i u akademskoj godini 2020./2021. subvencionirati 25 posto troškova mjesečnih i polumjesečnih karata za prijevoz željeznicom na relaciji Sisak Caprag/Sisak-Zagreb te za prijevoz autobusom na relacijama Sisak-Zagreb, Sisak-Petrinja i Sisak-Kutina.

Radi ostvarivanja prava na subvenciju, studenti u Grad trebaju donijeti potvrdu o statusu redovitog studenta za akademsku godinu 2020./2021. i presliku osobne iskaznice (ili uvjerenje o prebivalištu na području Grada).

Uz navedene dokumente, studenti dobivaju potvrdu Grada Siska kojom uz doplatu kupuju mjesečnu ili polumjesečnu kartu. Studenti koji ostvare pravo na subvenciju ulaze u popis korisnika koji vrijedi od 1. listopada 2020. do 30. lipnja 2021. godine te od 1. do 30. rujna 2021. godine.