Dječji vrtić Jasenovac pri Osnovnoj školi Jasenovac

20190226_121413

Na prijedlog općinske načelnice Općinsko vijeće donijelo je odluku o potrebi ustroja programa za djecu predškolske dobi na području općine Jasenovac. Strateški interes Općine Jasenovac je ostanak i opstanak ljudi u pograničnom ruralnom prostoru .

Sisačko-moslavački župan u  ime osnivača Osnovne škole Jasenovac dao je suglasnost školi za proširenje djelatnosti, odnosno za ustroj posebne jedinice predškolskog odgoja i naobrazbe  u sastavu OŠ Jasenovac . Isto je učinilo i Ministarstvo  znanosti i obrazovanja i to temeljem stručnog mišljenja Agencije za odgoj i obrazovanje.

Suglasnost je dana  za jednu mješovitu vrtićku skupinu od 20 djece od navršene tri godine života do polaska u osnovnu školu.

Ovom prilikom pozivaju se roditelji  zainteresirani  za upis djece u vrtić na roditeljski sastanak u utorak  2. travnja u 16,00 sati u  prostorijama Osnovne škole Jasenovac. Na sastanak je potrebno  donijeti liječničku potvrdu od  nadležnog liječnika (ako ne na sastanak onda svakako prije dolaska djeteta u vrtić).

Hrvatska
Jasenovac
Općina
Ostalo
Sisačko-moslavačka županija