Kako odabrati najbolje

Dječje jesenske cipele – donosimo vam najbolje modele

Kad lišće počinje mijenjati svoje boje i temperature se polako spuštaju, vrijeme je da počnete razmišljati o kupovini jesenske garderobe za vaše dijete. Otvorenu dječju obuću zamijenite toplim i vodonepropusnim cipelama.

Jedna bitna stavka koja bi trebala biti na vrhu vašeg popisa odnosi se na dobar, kvalitetan i udoban par obuće. Budući da su djeca stalno u pokretu, ključno je pronaći cipele u kojima će im biti udobno, ali i koje će im pružiti odgovarajuću potporu te podržati pravilan položaj kralježnice. U nastavku koji slijedi istražit ćemo neke od najboljih modela dječje obuće za jesen.

Tenisice za sve prilike

Tenisice su svestrana opcija za djecu tijekom jesenske sezone. Dolaze u različitim stilovima i modelima tako da naši najmlađi mogu birati od onih ležernih do sportskih koje su odličan odabir za školu, druženja pa čak i svečanije prilike. Na tržištu je gotovo nemoguće ne primijetiti raznolikost modela, tako da je teško pratiti trendove koji se stalno mijenjaju. Kao što smo ranije spomenuli, možete odabrati casual tenisice za svaki dan ili one nešto elegantnije koje se odlično slažu se uz hlače i haljine, zbog čega je gotovo svaka djevojka luda za njima! Jednako će tako svršeno pristajati na hlače za dječake i modernu košulju. Odaberite tenisice s dobrom potporom i amortizacijom kako bi dijete na svakom koraku imalo osjećaj kao da hoda po oblacima.

Vodootporne i podstavljene cipele za kišu

Jesensko vrijeme može biti nepredvidivo, s čestim pljuskovima i hladnim danima. U takvim će uvjetima svima dobro doći vodootporne i podstavljene cipele. Na CCC online trgovini kao i u svim fizičkim poslovnicama čekaju vas poznate modne marke kao što su DeeZee, Sprandi, Action Boy i mnoge druge koje će oduševiti vas i vašeg mališana visokokvalitetnim izborom. Ovakva je obuća nerijetko obogaćena raznim proizvodnim tehnologijama poput vodonepropusne membrane, toplinske izolacije i mekanih jastučića u središnjem dijelu potplata.

Osim vodootpornih niskih cipela, ne smijemo zaboraviti niti na jesenske čizme. Klasične čizme od kože ili antilopa nisu samo elegantne nego su ujedno izuzetno funkcionalne. One griju nježna dječja stopala tijekom ovih kišnih jesenskih dana i pružaju maksimalnu zaštitu od nepovoljnih uvjeta. Potražite dječje čizme s čvrstim, ali fleksibilnim potplatima na CCC online ili u nekim od fizičkih poslovnica.

Planinarske cipele za avanture na otvorenom

Ako vaša obitelj uživa u planinarenju ili raznim aktivnostima na otvorenom tijekom svježih jesenskih dana, dobro bi bilo opskrbiti vaše dijete udobnim planinarskim cipelama koje pružaju izvrsnu potporu gležnju i osiguravaju trakciju na različitim površinama čime se ujedno sprječava proklizavanje stopala. Potražite lagane i prozračne modele kako bi vašem djetetu bilo udobno tijekom njegovih avantura.

Dakle, dajte prednost izdržljivoj i vodootpornoj obući s čvrstim vezicama, zaštitnim kapicama i jednostavnim podešavanjem. Potražite model s reflektirajućim elementima kako biste povećali sigurnost u uvjetima slabe vidljivosti.

Bez obzira na stil i model dječje obuće koji odaberete, uvijek provjerite odgovarala li djetetu veličina. Dječja stopala brzo rastu, stoga svaki put kad kupujete nove cipele ili tenisice, savjetujemo vam da izmjerite njihova stopala i dobivenu mjeru usporedite s tablicom veličina. Najnovije modele dječje obuće te ostalih dodataka potražite u vama najbližoj CCC poslovnici ili online.

Hrvatska
Sponzorirani sadržaj