Potvrđeno iz kompanije

Coca-Cola povlači dio svojih proizvoda

Državni inspektorat privremeno je tvrtki Coca-Coli Hrvatska zabranio stavljanje na tržište i naredio povlačenje suspektnih proizvoda zbog sumnje da pića nakon čijeg je konzumiranja više osoba zatražilo liječniku pomoć nisu sigurna
Bezalkoholno pi?e Coca-ColaBorna Filic/PIXSELL

Coca-Cola je potvrdila da prema rješenju Državnog inspektorata privremeno povlači jednu seriju Coca-Cola Original Taste od pola litre u plastičnoj ambalaži te dvije ograničene serije Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate od 330 mililitara u staklenoj ambalaži.

Iako, kako napominju, njihova interna analiza nije pokazala nepravilnosti u proizvodnji ili u proizvodima, također su donijeli odluku o privremenom povlačenju dvije ograničene serije Römerquelle Emotion Blueberry Pomegranate od 330 ml u staklenoj ambalaži do završetka službene istrage. Riječ je o serijama proizvedenim 27. svibnja 2023. s rokom trajanja do veljače 2024. i 22. lipnja 2023. s rokom trajanja do ožujka 2024..

-Nastavljamo surađivati s nadležnim tijelima i poduzimamo konkretne aktivnosti kako bismo zaštitili naše potrošače- stoji u priopćenju iz Coca-cole Hrvatska u kojem napominju da poduzimaju korake kako bi zaštitili javno zdravlje.

 

Aktualno
Hrvatska