Arena Zagreb sutra ugošćuje MMA spektakl

Uoči sutrašnjeg spektakla mješovitih borilačkih vještina u Areni Zagreb, gradonačelnik Milan Bandić danas je sa suradnicima primio Martina Lewandowskog, predsjednika KSW federacije mješovitih borilačkih vještina (MMA) i bivšeg borca, sada managera boraca Ivana Dijakovića.

-Sve je spremno za veliki MMA event u Zagrebu – KWS 51, prodano je više od 10 tisuća ulaznica, a gledatelje očekuje pravi spektakl u organizaciji najveće europske federacije- rekao je Martin Lewandowski.

Dodao je da je Hrvatska među najboljim zemljama na svijetu u ovome sportu te da su hrvatski borci cijenjeni diljem svijeta.

-Sutra nas očekuje prava borilačka poslastica u Areni. Ovo je jedna od najvećih priredbi u MMA sportu i vjerujemo da će cijela dvorana biti puna. Ponosni smo što je Zagreb uvijek poželjan domaćin za velika sportska događanja, a KSW 51 svakako spada među najveće- rekao je pročelnik Gradskog ureda za sport i mlade Milan Pavelić.

Bivši hrvatski MMA borac Ivan Dijaković je istaknuo da se Zagreb može pohvaliti domaćinstvom vrhunskih priredbi koje organiziraju najveće federacije poput UFC, Glory, K1, a sad i KWS, a što ga čini jedinim europskim gradom koji je ugostio sve najveće MMA federacije u svijetu.

MMA borilački spektakl u Areni Zagreb počinje u 19,00 sati.