Program sportske edukacije

U Sisku započela škola atletike

Atletika za osnovnoškolce trajat će u razdoblju od 13. rujna do 31. listopada
Škola-atletike-7

Športsko-rekreacijski centar Sisak pod pokroviteljstvom Grada Siska nastavlja provedbu stručnih programa sportske edukacije sisačkih osnovnoškolaca. Na Gradskom stadionu Sisak za sve četvrte razrede osnovnih škola počela je nova sezona škole atletike, gdje će naučiti osnove tehnike bacanja, trčanja i skokova. Atletika za osnovnoškolce trajat će u razdoblju od 13. rujna do 31. listopada, a provode je stručnjaci ŠRC-a.

Program Škole atletike jedan je od tri stalna programa sportskih edukacija koje u potpunosti financira Grad Sisak, provodi ŠRC Sisak i za koju je osiguran i autobusni prijevoz učenika od škole do sportskih terena autobusima Auto prometa Sisak.

Gradonačelnica Kristina Ikić Baniček na početku nove školske godine razveselila je učenike osnovnih i srednjih škola novim pogodnostima koje donosi popularna SKartica. Osim što im Grad Sisak putem SKartice već plaća cjelogodišnji gradski prijevoz, od 15. rujna svim sisačkim učenicima Grad Sisak će plaćati i ulaznice za kino, bazen, klizanje u Ledenoj dvorani Zibel i članarinu u Narodnoj knjižnici i čitaonici Vlado Gotovac. Sve pogodnosti mogu se koristiti isključivo uz predočenu SKarticu, a sve troškove plaća Grad Sisak. Iste pogodnosti vrijede i za umirovljenike i starije od 65 godina.

Aktualno
Sisak