Ako piješ, ne vozi

PIJANI ZA VOLANOM: Jedan sletio u odvodni kanal, drugi vozio u rikverc i udario u prometni znak

Vozači su zadržani do otrježnjenja

Policijska uprava sisačko-moslavačka izvijestila je o dvije prometne nesreće s materijalnom štetu koje su se dogodile na njezinom području.

Prva se dogodila na sisačkom području u mjestu Vurot, oko 15:30 sati, gdje je 39-godišnjak koji je vozio pod utjecajem od 1,84 promila alkohola u krvi, automobilom sletio u odvodni kanal.

Druga se dogodila na području Dvora u mjestu Matijevići, oko 21:15 sati, gdje je 38-godišnjak koji je pod vidnim utjecajem alkohola vozio unatrag, automobilom udario u prometni znak. Potom je napustio mjesto događaja, ali je ubrzo pronađen.

Vozači su zadržani do otrježnjenja, a slijedi im optužni prijedlog.

Još dva vozača zadržana su u policijskoj postaji zbog vožnje pod utjecajem alkohola. Prvi (44) je zaustavljen za volanom u Sisačkoj ulici u Petrinji, u nedjelju oko 22:30 sati, pod utjecajem od 1,71 promil alkohola u krvi i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola istekla, a drugi (24) je zaustavljen u Ulici Petra Krešimira IV. u Kutini, sinoć oko 1:30 sati, i to pod utjecajem od 1,81 promil. Dvojac je također zaradio optužni prijedlog.

Crna kronika
Dvor
Kutina
Petrinja
Sisak