Kraljica jezera – Ljeto u Topuskom 2024.

FOTO Otvoren gastro festival u Topuskom

Organizatori festivala su TZO Topusko, Općina Topusko i Top-Terme d.o.o., uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice Sisačko-moslavačke županije
DSC_8154Sisačko-moslavačka županija

Svečanim programom u Topuskom je otvoren „Topusko Gastro Fest“ kao dio manifestacije „Kraljica jezera – Ljeto u Topuskom 2024.“.

Manifestacija Topusko Gastro Fest okupila je obrtnike i udruge iz Sisačko-moslavačke županije i kontinentalnog dijela Hrvatske koji su pripravljali tradicionalna i autohtona hrvatska jela i slastice, ali i prezentirali svoje proizvode i umijeća. Pripremljeni gastro specijaliteti privukli su brojne posjetitelje koji su sva spravljena jela, slastice i pića mogli i degustirati.

Topusko Gastro Fest svečano je otvorio župan Ivan Celjak koji je zahvalio svim sudionicima Gastro Festa za doprinos razvoju turističke ponude Topuskog i Sisačko-moslavačke županije, ali i istaknuo značajne projekte koje Sisačko-moslavačka županija u suradnji s Lječilištem i Top-Termama Topusko provodi na ovom području, poput projekta „Topusko na izvoru zdravlja – lječilišni i wellness turizam na održiv način“.

FOTO: Sisačko-moslavačka županija

Događanja
Topusko