Za volanom uhvaćeni pijani, bez važećih dokumenata i u prekoračenju brzine

Policajci su imali pune ruke posla
policija palica

Tijekom kontrole prometa u Sisku, policijski su službenici u Ulici Ante Starčevića zaustavili osobno vozilo kojim je, pod utjecajem od 1,88 promila alkohola u krvi i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta, upravljao izvjesni 33-godišnjak koji pritom nije koristio sigurnosni pojas. Vozač je uhićen i doveden pred nadležni sud koji mu je odredio zatvor u trajanju od 15 dana.

U Ulici Nikole Mikca u Sisku, policajci su u kontroli prometa zaustavili 37-godišnjaka koji je pod utjecajem od 1,94 promila alkohola u krvi vozio osobni automobil. Muškarac je uhićen i doveden pred nadležni sud koji mu je odredio 10.300 kuna kazne te zabranu upravljanja od tri mjeseca.

Na prilazu Sisačkoj ulici u Petrinji, policajci su zaustavili osobni automobil kojim je, bez položenog vozačkog ispita, upravljao 25-godišnji recidivist. Mladić je uhićen i doveden pred nadležni sud koji mu je odredio kaznu od 10.000 kuna.

U mjestu Donja Gračenica, policajci su u kontroli prometa zaustavili 37-godišnjaka koji je pod utjecajem od 1,75 promila alkohola u krvi, vozio osobni automobil. Uhićen je i doveden pred nadležni sud koji mu je odredio zatvor od osam dana te zabranu upravljanja od šest mjeseci.

Naposljetku, na autocesti A3 Bragana-Zagreb-Lipovac zaustavljen je 40-godišnjak, inače državljanin Sjeverne Makedonije, koji je vozio brzinom od 207 kilometara na sat. Vozaču je izdan prekršajni nalog, izrečena mu je kazne od 5.000 kuna te zabrana upravljanja na području hrvatske od mjesec dana.

Crna kronika
Grad
Hrvatska
Petrinja
Popovača
Sisačko-moslavačka županija
Sisak