Lions klub Popovača s kolegama iz Sarajeva potpisao povelju o bratimljenju

Time žele doprinijeti razvoju kulture i humanitarnog djelovanja te prijateljstva među narodima
lions klub popovača

Lions klub Popovača i Lions klub Sarajevo Olimpijski grad potpisali su povelju o bratimljenju.

– Ovim činom proširujemo našu suradnju u duhu lionsa, a to je služenje i druženje. Posebno nas veseli što se bratimimo s Lions klubom Sarajevo Olimpijski grad jer želimo zajedno doprinijeti razvoju kulture i humanitarnog djelovanja te prijateljstva među našim narodima, rekla je predsjednica Lions kluba Popovača Sanja Kos.

Edina Husejnović, predsjednica Lions zone BiH dodala je kako lions zajednica u cijelom svijetu okuplja 1,4 milijuna članova.

– Naše dvije lions obitelji iz Sarajeva i Popovače potpisivanjem povelje o bratimljenju objedinit će naše snage u humanom i društvenom razvoju naših lokalnih zajednica kroz projekte i akcije koje lionsi provode vođeni svojim motom ‘Mi služimo!’.

Guverner Lions districta 126 Hrvatska Jozo Berečić pozdravio je bratimljenje lions klubova iz Popovače i Sarajeva te je izrazio zadovoljstvo što su se ova dva kluba prepoznali i odlučili zajedno dati još veći doprinos širenju duha lionizma u lokalnim zajednicama i među narodima te je pozvao članove klubova da i dalje šire duh lionizma.

Događanja
Grad
Hrvatska
Popovača
Sisačko-moslavačka županija